Dijagnostika

Dijagnostika pri pregledu kućnih ljubimaca podrazumeva postavljanje dijagnoze bolesti ili zdravstvenog stanja kod kućnog ljubimca na temelju kliničkog pregleda, anamneze, laboratorijskih pretraga ili drugih dijagnostičkih postupaka.

Klinički pregled uključuje vizualni pregled životinje, pregled stanja kože i dlake, slušanje srca i pluća, palpaciju trbuha i drugih organa, pregled usne šupljine i zuba kao i procenu opštog zdravstvenog stanja životinje.

Anamneza je prikupljanje podataka o istoriji bolesti, uključujući vrijeme početka simptoma, njihov tok, ishranu, navike, druge kućne ljubimce, okolinu u kojoj živi i druge relevantne informacije koje mogu pomoći u postavljanju dijagnoze.

Veterinar će odrediti koje dijagnostičke postupke treba provesti na temelju kliničkog pregleda i anamneze, a nakon provedenih pretraga postavit će konačnu dijagnozu te propisati odgovarajuću terapiju ili liječenje. Važno je naglasiti da je rano otkrivanje bolesti kod kućnih ljubimaca ključno za uspešno lečenje i dugoročno zdravlje vašeg ljubimca.

“Sve preporuke za najboljeg pet stomatologa u Srbiji i šire. Mi sve naše klijente šaljemo kod Tatjane, jer smo videli koliko je stručna u svojoj oblasti.”

Paws Bubbles

Najiskrenije preporuke za ovu ordinaciju. Ljubazno osoblje, puno strpljenja i razumevanja. Pre svega profesionalni i puni ljubavi prema životinjama.

Tamara Vlajic

Profesionalni, posvećeni i sa velikom ljubavlju obavljaju sve što je potrebno da bi našim ljubimcima bilo dobro!

Vesna Skoko

Toliko su fini kako prema ljubimcima, tako i prwma nama vlasnicima istih. Profesionalnost je na visokom nivuo. Spreni za svaku vrstu pomoći. Sjajna ekipa oko Dr.Tanje. A Milosav je pravi raj za oči. koliko je on radoznao..

Jelena Nikčević

Stručni,odgovorni, ljubazni i iskreni ljubitelji životinja.
Prate našeg psa od početka.
Nastavili smo da idemo kod njih i kad smo se preselili u drugi kraj grada.
Za svaku preporuku.

Vladimir Petricevic

Prezadovoljna sam profesionalnoscu i strucnosti doktorke Tatjane. Juce je operisan moj pas (mops) koji je imao tumor u vilicnoj kosti. Sve je proslo u najboljem redu. Doktorka koja uliva poverenje i ni jednog momenta nisam sumnjala u ishod intervencije. Predlagali su mi da uspavam psa, ali je moja Mia dobila novi zivot zahvaljujuci timu iz ordinacije Pas Macka I … i doktorki Tatjani. Jedino mi je zao sto nisam ranije upucena na njih.

Aleksandra Bozic