Preventiva

Preventivna nega kućnih ljubimaca

Preventiva obuhvata niz aktivnosti koje vlasnici mogu preduzeti u cilju očuvanja zdravlja i dobrobiti svojih kućnih ljubimaca. Preventivna nega obuhvata redovne sistematske preglede, redovnu vakcinaciju, kontrolu i borbu protiv ekto i endo parazita, uravnoteženu ishranu i telesnu težinu, redovnu telesnu aktivnost kao i održavanje osnovne higijene.

“Sve preporuke za najboljeg pet stomatologa u Srbiji i šire. Mi sve naše klijente šaljemo kod Tatjane, jer smo videli koliko je stručna u svojoj oblasti.”

Paws Bubbles

Najiskrenije preporuke za ovu ordinaciju. Ljubazno osoblje, puno strpljenja i razumevanja. Pre svega profesionalni i puni ljubavi prema životinjama.

Tamara Vlajic

Profesionalni, posvećeni i sa velikom ljubavlju obavljaju sve što je potrebno da bi našim ljubimcima bilo dobro!

Vesna Skoko

Toliko su fini kako prema ljubimcima, tako i prwma nama vlasnicima istih. Profesionalnost je na visokom nivuo. Spreni za svaku vrstu pomoći. Sjajna ekipa oko Dr.Tanje. A Milosav je pravi raj za oči. koliko je on radoznao..

Jelena Nikčević

Stručni,odgovorni, ljubazni i iskreni ljubitelji životinja.
Prate našeg psa od početka.
Nastavili smo da idemo kod njih i kad smo se preselili u drugi kraj grada.
Za svaku preporuku.

Vladimir Petricevic

Prezadovoljna sam profesionalnoscu i strucnosti doktorke Tatjane. Juce je operisan moj pas (mops) koji je imao tumor u vilicnoj kosti. Sve je proslo u najboljem redu. Doktorka koja uliva poverenje i ni jednog momenta nisam sumnjala u ishod intervencije. Predlagali su mi da uspavam psa, ali je moja Mia dobila novi zivot zahvaljujuci timu iz ordinacije Pas Macka I … i doktorki Tatjani. Jedino mi je zao sto nisam ranije upucena na njih.

Aleksandra Bozic

Odlični, pre operacije sve provere se rade koje trebaju, detaljno objasnjenje pre operacije, detaljno posle! Isprate budjenje psa, da stane na noge, pa tek onda se dolazi po njega! Prava klinika, sve po ps-u! Za svaku preporuku! Ljubaznost na nivou! Svaka čast!

Dejana Subotic

Very professional and quick to react. Both my cat and my dog go there. Staff is really kind (part of the staff is speaking english as well).

Laura Ferrero
Posle obimnog, višegodišnjeg ispitivanja, sigurna sam da sam zauvek pronašla svoju veterinarku.
Ceca Vistac