Novo mače

http://autoinforma.it/?id=864 http://skylinemediainc.com/?pokakal=opcje-binarne-jaka-platforma&259=35 ČESTITAMO PONOSNOM VLASNIKU NOVOG MAČETA

follow link U ambulanti “Pas, mačka i ..” znamo da želite najbolje za svog novog člana porodice. Mi smo u mogućnosti da Vam obezbedimo najbolji kvalitet usluge koji će rezultirati dugim ,zdravim i srećnim životom Vašeg ljubimca. Uvek smo raspoloženi da Vam damo besplatne savete neophodne za svakodnevnu brigu oko Vašeg mačeta. Neophodno je samo da zakažete termin.
Ispravna ishrana je veoma bitna u normalnom rastu i razvoju svake jedinke, tako da ćemo Vam dati najvažnije smernice kako i čime hraniti novog člana u ovom početnom periodu druženja, kao i kasnije tokom celog života.

opcje binarne ebook http://oscarmariobeteta.com/?niosa=piattaforma-per-analizare-grafico-opzioni-binario-in-italiano&83d=7e Vakcinacija   
Obično predstavlja prvi kontakt sa vetrinarom i treba je obaviti  u osmoj i ponoviti u  dvanaestoj nedelji starosti. Nakon druge vakcine neophodno je sačekati još jednu nedelju, da bi vaše mače bilo spremno za druženje sa drugim jedinkama.Takođe  pre i tokom vakcinacije  mačiće treba  očistiti  od crevnih parazita. To su dve aktivnosti koje treba nastaviti tokom čitavog života Vašeg ljubimca. Vakcinacije se ponavljaju na godišnjem nivou, a čišćenje od crevnih parazita ponavljati najmanje dva puta godišnje. To su ujedno odlične prilike da se proveri opšte stanje Vašeg ljubimca detaljnim kliničkim pregledom i preduzmu odgovarajuće mere ako se ustanovi neki problem.

opcje binarne iforex source link Zaštita od buva
Veoma je važna zaštitna mera koja se mora takođe redovno obavljati. Bitno je da uvek koristite bezbedno i odgovarajuće sredstvo za mace. Uvek proverite za koji uzrast je sredstvo namenjeno i ponavljajte ga u intervalima kako je propisano od strane proizvođača.

http://ajm-web-designs.co.uk/domain.html Preporučujemo svim vlasnicima mačića pet do šest meseci starosti da zakažu rutinski klinički pregled, gde bismo videli kako Vaš ljubimac napreduje i dali Vam neophodne savete vezane za kastraciju ili sterilizaciju mačića. Mužjake bi trebalo kastrirati negde oko šestog meseca starosti da bi se sprečio problem obeležavanja teritorije, a ženke negde sa pet meseci starosti, to jest pre prvog “teranja”. Razmislite da li želite da prolazite kroz iskustvo ponovljenih trudnoća Vaše ljubimice, biološki sasvim je  nebitno da li će Vaša maca imati jedan, nijedan ili tri okota. Ranom sterilizacijom smanjujete mogućnost pojave oboljenja vezanih za reproduktivne organe i mlečne žlezde na minimum.

do you need a prescription for Orlistat 120 mg in mexico Nemojte se ustručavati da nam postavite pitanje, mi smo tu da Vam pomognemo na najbolji način.

follow site Dr vet.med. Tatjana Stevanović
sertifikovani stomatolog za pse,mačke i glodare

Preporučite nas

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS