Sterilizacija kuja

afm waarschuwing binaire opties http://melroth.com/?komp=come-operare-con-le-opzioni-binarie&3ea=b2 STERILIZACIJA KUJA

pubblicità trading Sledeće informacije o sterilizaciji Vam nudimo kao odgovore na najčešća pitanja vezana za ovaj zahvat. Ako nismo odgovorili na neko koje vas interesuje, nemojte se ustučavati, pozovite, pitajte, zakažite konsultaciju.
Zašto bi trebaolo da sterilišem moju kuju?

web link Postoji nekoliko dobrih razloga:

 1. Vremenom, kako kuje stare, postaju prijemčivije za oboljenja vezana za infekciju materice. Ovde moramo da naglasimo da činjenica da se kuja kotila nema značaja da li će se oboljenje pojaviti ili ne. Jedini siguran način rešavanja ovog problema je hiruška intervencija, što kod starije jedinke nosi određeni stepen rizika.
 2. Mnoge kuje nakon “teranja” dobijaju lažnu trudnoću, što se sa godinama komplikuje, javljaju se problemi sa mlečnim žlezdama (tumori mlečnih žlezda) i opet se cela situacija može rešiti samo sterilizacijom.
 3. Problemi vezani za tumore mlečne žlezde mogu se svesti na minimum ako se jedinka steriliše u ranom periodu života.

why not try here buy Lyrica in australia Šta uključuje operacija?

company website

http://big-balloon.nl//fonts.googleapis.com/css?family=Open Sans:400,600 Sterilizacija ili ovario-histerektomija, znači totalno uklanjanje jajnika i materice. Kuju dovedete u jutarnjim satima kod nas u ambulantu (što podrazumeva da ste joj prethodno, po preporuci, uskratili hranu i vodu) i obično dolazite po nju u večernjim satima kada se prva faza buđenja iz anestezije završila.

binäre optionen realtime kurse my latest blog post Koliko joj treba da se oporavi od intervencije?

click now Kuja obično može da ode samostalno kada dođete po nju, biće možda malo pospana te večeri ili sutradan, ali to je već individualno. Iste večeri većina može normalno da jede i pije. Šetnja je u narednim danima ograničena , na povocu i treba ih sprečiti da skaču i igraju se sa drugim psima. Konci se skidaju u proseku nakon deset dana. Za to vreme dok ima konce treba je sprečiti da liže ranu, jer to samo produžava period zarastanja

binäre optionen welche charts köpa Viagra på nätet i sverige Kada je treba sterilisati?

published here Najbolje vreme je pre prvog teranja ili tri meseca nakon teranja. Kuje koje su imale štence mogu se sterilisati kada prestanu da doje i povuče im se mleko iz mlečnih žlezda.

tradingonline http www strategie opzioni binarie net Koje su moguće komplikacije?

nj minor dating laws Zahvaljujući modernoj anesteziji i monitoringu hiruški rizik je sveden na minimum. Promene u ponašanju posle sterilizacije veoma su retke, čak se stepen agresivnosti smanjuje kod jedinki kod kojih je ona bila izražena. Kod nekih jedinki se u starijem dobu javljaju problemi sa zadržavanjem mokraće. Najveći procenat reaguje dobro na terapiju inkontinencije.
Kod većine kuja treba obratiti pažnju na ishranu, jer su podložnije gojenju. Zato  ćemo vam rado pomoći u određivanju adekvatnog režima  ishrane i praćenja telesne  težine vaše kuje.

 

Dr vet.med. Tatjana Stevanović
sertifikovani stomatolog za pse,mačke i glodare

Preporučite nas

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS