Upoznavanje sa drugim ljubimcima

realtids grafer binära optioner opzioni benarie di soli 1 euro UPOZNAVANJE NOVOG ŠTENETA SA OSTALAIM LJUBIMCIMA U KUĆI

http://clarionmusic.com/?kyzja=opzioni-binarie-opere-di-negoziazione&b56=1a opzioni binarie opere di negoziazione Dovođenje novog šteneta u kuću može biti frustrijajuće za stare krznene ili perjane članove porodice. Zato period upoznavanja treba da ide postopeno i zahteva strpljenje kod svih članova porodice. Ono što je najbitnije, naročito ako je u pitanju domaćinsvo sa više pasa, Vi morate da se postavite za alfa psa, u suprotnom nećete imati kontrolu nad svojim ljubimcima.

binary options software free Ako u porodici postoji drugi pas , mačka ili neki drugi ljubimac, morate biti svesni da je neophodno da prođe period prilagođavanja i da nekada to može da traje nedeljama.

ottenere un prestito opzioni binarie Kada stigne novo štene dopustite mu da se upozna sa ostalim ljubimcima.U takvoj situaciji možete da očekujete pokazivanje dominacije drugih članova, naročito ako su u pitanju stariji psi. Takvu situaciju kontrolišite, ali je nemojte sprečavati, dokle god niko nije ugrožen.Ako stariji pas pokazuje agresivnos prema novom članu , morate je sankcionisati i pokazati da se takvo ponašanje ne odobrava. To ujedno znači da ih u početnom periodu, dok se ne uspostavi hijerarhija u čoporu, nesmete  ostaviti zajedno same bez kontrole. Novo štene ostavljate samo u kontrolisano prostoru, gde se nemože povrediti.

ikili opsiyon brokerları Ako je stari član porodice mačka, koja do tada nije bila upoznata sa psima, u početku će biti frktanja, nasrtanja. Moguće je da će period prilagođavanja u ovom slučaju trajati nešto duže, ali će ga posle par nedelja prihvatiti ili barem tolerisati njegovo prisustvo.Mnogo je jednostavnija situacija kada je u pitanju mače, jer tada bukvalno odrastu kao najbolji drugari.

miglior broker opzioni binarie 60 secondi 2017 Ako su ostali ljubimci životinje koje žive u kavezima ili terarijumima, bitno je samo obezbediti ograničen pristup šteneta ili mu ga  nakon upoznavanja uskratiti. Kada pustite ostale ljubimce da se kreću van njihovih staništa, važno  je da Vi kontrolišete kako će štene reagovati na nove drugare. binära optioner utbildning

opzioni binarie cosa si dice Zapamtite,uvođenje novog četvoronožnog člana porodice može biti stresno u početku, ali na kraju svi nauče da žive u zajednici, ono što je u početku potrebno je strpljenje, stroga pravila ponašanja i stalni podsetnik da se trading on line corsi gratuiti AGRESIVNO PONAŠANJE  NE TOLERIŠE .

opzioni binarie rendita  

köp Viagra stockholm Dr vet.med. Tatjana Stevanović
sertifikovani stomatolog za pse,mačke i glodare

largest binary options broker  

binäre optionen 120 sekunden strategie  

free binary options demo account no deposit  

Tastylia (Tadalafil) 100% guarantee of pleasure  

Preporučite nas

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS